Proizvodnja

Proizvodnja

PDF, natisni, E-pošta, , natisni

SPIRO prezračevalne cevi

Podjetje KM Inštalacije d.o.o. izdeluje in kot del proizvodnega programa PREZRAČEVANJE IN KLIMATIZACIJA ponuja spiralno spajane cevi SPIRO KM CELJE in pripadajoče fazonske kose.

Cevi se izdelujejo na zato ustreznih strojih proizvajalca Spiro iz Švice, kar daje našim izdelkom prednost v kvaliteti na trgu.

nova stran

Pravokotni prezračevalni kanali

Podjetje KM Inštalacije d.o.o. izdeluje in kot del proizvodnega programa PREZRAČEVANJE IN KLIMATIZACIJA ponuja pravokotne prezračevalne kanale, fazonske in oblikovne kose.

Kanali, fazonski in oblikovni kosi se izdelujejo na zato ustreznih strojih postavljenih v linijo.

nova stran

Izdelava kotlovnic

Dobavljamo in izvajamo kompletno dobavo, montažo in zagon kotlovnic vseh vrst in dobaviteljev in sicer od najmanjšega postrojenja za stanovanjsko hišo, do večjih kotlovnic za industrijske in komercialne objekte.

nova stran

Razrez pločevine

Razrez vršimo na plazemskem rezalniku CR Electronic. Celotni sistem stroja je sestavljen iz osebnega računalnika, programa CAD/CAM, printerja, serijsko povezovalne linije, numeričnega kontrolerja, ploterja (rezalni del) in izvora plazme.

nova stran

Unikatni izdelki

V programu unikatnih izdelkov izdelujemo dekorativna vrata za kaminske in krušne peči, absolutne filtre za zrak, dušilce zvoka, odsesovalne komore, fasadne prezračevalne rešetke, strešne dekorativne zaključke, dimnike iz nerjavečega materiala, ...