Okrogle prezračevalne cevi SPIRO KM Celje

Sistem SPIRO KM Celje z EPDM tesnilno gumo

PDF, natisni, E-pošta, , natisni

Sistem SPIRO KM CELJE lahko vključuje na fazonskih kosih tesnilno gumo iz EPDM materiala, s čimer se zagotavlja zračna tesnost in trajnost spojenega dela z istočasno odpornostjo na spremembe temperature.

Glede na zahtevo po zračni tesnosti razreda C, lahko izdelujemo in dobavljamo komponente sistema z EPDM tesnilno gumo od premera Φ125mm do Φ1250mm. Prešane fazonske kose z EPDM tesnilno gumo dobavljamo od premera Φ80mm do Φ200 mm.

Zaradi kvalitetno tovarniško vgrajenih EPDM tesnilnih gum, je sistem SPIRO KM CELJE Z EPDM TESNILNO GUMO enostaven in hiter za vgradnjo.

Vsak fazonski kos SISTEMA SPIRO KM CELJE Z EPDM TESNILNO GUMO je opremljen s tesnilno gumo že tovarniško, tako da ob montaži na gradbišču ni potrebne dodatne uporabe tesnilnih silikonov ali tesnilnih trakov.

Spiralno spajane cevi, izdelane z našimi stroji, odlikuje patenirana oblika spiralnega spoja, ki zagotavlja togost cevi in samega spoja, z zagotovljanjem omenjenih lastnosti tako med posluževanjem kakor tudi med transportom.

SISTEM SPIRO KM CELJE Z EPDM TESNILNO GUMO temelji na obliki profila homogenega EPDM tesnila. Gumi tesnilo je vgrajeno v utor na koncu fazonskega kosa in je varno pritrjeno z zavihanim robom. Ta oblika vgradnje tesnila zagotavlja, da tesnilo leži vedno na svojem mestu.

Tesnilo mora ustrezati našim striktnim zahtevam po kvaliteti, zato smo se odločili za EPDM tesnilno gumo. Ta material je zelo odporen na ozonske in UV žarke in istočasno odporen na nihanja temperature.

EPDM tesnilna guma dopušča uporabo v temperaturnih območjih od -30°C do +100°C.

V sistemih z visokotemperaturnimi zahtevami, je lahko SISTEM SPIRO KM CELJE dobavljen s posebnimi tesnili iz silikonske gume, temperaturno obstojne od -70°C do +150°C v smislu trajne obremenitve in od -90°C do +200°C v smislu kratkotrajne obremenitve.

Visokokvaliteten in tovarniško predizdelan sistem z EPDM tesnili pomeni, da je montaža cevi in fazonskih kosov hitrejša, enostavnejša in kvalitetneje izvedena od konvencionalnega načina montaže s tesnenjem s tesnilnimi trakovi ali tesnilnimi silikoni.