Dejavnosti podjetja

Dobava in montaža sanitarne opreme

PDF, natisni, E-pošta, , natisni

V podjetju KM Inštalacije d.o.o. kot del kompletnega izvajanja strojnih inštalacij izvajamo dobavo in montažo sanitarne opreme in sicer za vse vrste komercialnih objektov, kakor tudi na objektih kot je privatna hiša.

Vgrajujemo sanitarno keramiko in opremo kopalnic vseh vrst in proizvajalcev, kakor tudi vseh cenovnih nivojev in sicer vedno skladno s projektnimi zahtevami arhitekta objekta oziroma željami investitorja.

INVALIDSKE KOPALNICE

Izvajamo dobavo in montažo sanitarne opreme za izvedbo invalidskih WC-jev oziroma kopalnic.

Invalidska kopalnica je standardno izvedena z določenimi pripomočki in rešitvami, ki omogočajo invalidni osebi, ki je na vozičku, poenostavljen vstop v kopalnico, enostaven dostop z vozičkom v tuš kabino in poenostavljeno lažje opravljanje vsakodnevnih potreb.

WC prostor je tako izveden z pripadajočimi držali, da se invalidna oseba lahko preprime pri prestopanju iz vozička na WC školjo.

Prostor za tuširanje, ki je namenjen za uporabo invalidnim osebam je običajno izveden z zaveso, tako da je invalidni osebi poenostaljen vstop pod tuš s samim vozičkom. Prigrajen je stol z vsemi potrebnimi držali okoli njega, da se invalidna oseba lahko preprime pri prestopanju iz vozička na stol.

Pri načrtovanju kopalnice  namenje invalidnim osebam je pomembno da se upošteva dovolj velik prostor tako v samem prostoru kopalnice, okoli WC školje in tudi pod samim tušem.

Pomembno je, da se izbere prava sanitarna oprema, ki bo najbolje služila svojemu namenu in vsi pripomočki oziroma stenska držala, ki bodo olajšala gibanje v samem prostoru, kakor tudi pri prestopanje na školjko in sedež v tuš prostoru.

DROBNA OPREMA, DRŽALA

Ko se odločate o estetskem videzu vaše kopalnice,

morate vedeti, da le tega vedno poudarijo malenkosti, kot so:

držalo za WC papir

WC metlica

obešalne kljukice

Mrežica za milo v tuš kabini

Sušilec las

Za vso zgoraj omenjeno sanitarno opremo in dodatke ter še veliko več, vam v našem podjetju svetujemo, vam omenjeno opremo dobavimo in zmontiramo.