Dejavnosti podjetja

Prezračevanje in klimatizacija

PDF, natisni, E-pošta, , natisni

V podjetju KM Inštalacije d.o.o. kot del kompletnega izvajanja strojnih inštalacij izvajamo inštalacije in sisteme prezračevanja in klimatizacije.

Prezračevalne cevi in kanale za potrebe naših objektov in za potrebe trga v celoti izdelujemo sami v našem lastnem proizvodnem obratu na Plinarniški 6 v Celju.

Prezračevalne cevi in kanali so lahko izdelani iz pocinkane, nerjaveče in bakrene pločevine, vse odvisno od tehničnih in tehnoloških zahtev projekta oziroma investitorja.

Prezračevalni kanali so lahko predhodno toplotno izolirani v proizvodnji ali se izolirajo sproti na objektu.

Montažo prezračevalnih cevi in kanalov ter vse pripadajoče opreme izvajajo za to izšolani in v našem podjetju izurjeni monterji, ki si svoje delovne izkušnje na tem področju nabirajo že skozi desetletja dela na najzahtevnejših objektih.

Prezračevalne cevi in kanale ter pripadajočo opremo naši monterji uspešno montirajo na objektih kot so:

Trgovski centri

Bazenski kompleksi

Savne

Komercialne zgradbe

Kuhinje velikih kapacitet

Zahtevnejše strojnice prezračevanja

Kot del vsakega sistema prezračevanja in klimatizacije je vedno klimatska naprava s katero poskrbimo za ustrezno pripravo in transport zraka.

Dobavljamo in montiramo vse vrste prezračevalnih oziroma klimatskih naprav vseh dobaviteljev in sicer vedno skladno z željami investitorja in zahtevami projekta.